داپکده  |  سامانه هوشمند خدمات حقوقی و معرفی وکیل در سراسر کشور

وکیل طلاق توافقی در رشت (راهنمای کامل)

وکیل طلاق توافقی در رشت

بروزرسانی در:  1 اسفند 1402
دسته بندی: خانواده  مقالات  وکیل

موضوع اصلی این مطلب وکیل طلاق توافقی در رشت است، منتهی قبل از بحث در رابطه با موضوع مطلب می‌خواهیم پیشگفتاری را درمورد طلاق توافقی در رشت عنوان کنیم.

طبق شواهد و آمارهای اعلام‌شده از رسانه‌ها و شوراهای اجتماعی استان گیلان، نشان داده شد که ۷۵ درصد طلاق‌های ثبت شده در رشت طلاق توافقی می باشد، یعنی اکثر زوجین در این شهر مایل به طلاق توافقی هستند، بدین خاطر که هم به صورت مسالمت‌آمیز می باشد و هم این که زمان کمتری برای اتمام و ثبت طلاق صرف می شود. پس یکی از مزیت‌های طلاق توافقی کوتاه بودن پروسه زمانی و همچنین کم‌هزینه بودن این نوع طلاق است.

طلاق توافقی یعنی چه؟

همان‌طور که گفته شد ساده‌ترین نوع طلاق ، طلاق توافقی می باشد که البته رایج‌ترین نوع طلاق به‌ خصوص در شهر رشت و استان گیلان م یباشد.

اما سوال اینجاست که منظور از طلاق توافقی یعنی چه؟

این بدان منظور است که زن و مرد برای جدایی از هم بر سر حق و حقوق مالی و غیرمالی به توافق می‌رسند؛ حق و حقوقاتی از جمله:

حضانت فرزندان، مهریه، نفقه و … دیگر مسائل پیرامون طلاق زوجین.

سوالی که شاید برای شما هم اتفاق بیفتد این است که آیا در طلاق توافقی لزومی دارد که زن حتماً مهریه خود را ببخشد؟

باید توجه کنیم که در این مورد لزومی وجود ندارد که حتماً زن در طلاق توافقی مهریه‌اش را ببخشد بلکه میتواند قسمتی از آن را و یا اصلاً مهریه خود را نبخشد.

قدم به قدم تا طلاق توافقی در رشت

با توجه موارد بالا، پرونده طلاق توافقی نیز همچون سایر پرونده ها دارای پروسه قضایی میباشد، که بهتر است قبل از هر اقدامی برای طلاق توافقی در رشت، از مراحل و اقدامات آن اطلاعاتی داشته باشید. در ادامه روند کامل اقدام برای طلاق توافقی، از شروع تا ثبت طلاق را توضیح داده‌ام. همچنین برای مشاوره با وکیل طلاق توافقی در رشت میتوانید از صفحه درخواست مشاوره با وکیل پایه یک دادگستری در رشت اقدام نمایید.

 قدم اول

اولین قدم برای اقدام به طلاق توافقی، اخذ نوبت مشاوره می باشد که برای اخذ نوبت باید در سامانه تصمیم طلاق ثبت‌نام کرد و مراجعه کنیم و پس از آن ساعت و مرکز مشاوره را انتخاب نماییم.

بعد از آن باید در جلسات مشاوره که حداقل ۵ جلسه و در بازه زمانی ۴۵ روزه می‌باشد شرکت کنید که در آخر این جلسات اگر همچنان زوجین اصرار به طلاق داشته باشند؛ مرکز مشاوره گواهی عدم انصراف از طلاق را صادر خواهد کرد که این گواهی برای گرفتن طلاق توافقی در رشت الزامی است.

توجه بفرمایید که اگر زیر نظر وکلای داپکده، علی‌الخصوص وکیل طلاق توافقی در رشت پرونده را اقدام کنید با توجه به مهارت بالای وکلا و تسلط به راهکارهای قانونی مختلف، دیگر نیازی به گذراندن این جلسات مشاوره نیست و در کمترین زمان طلاق شما ثبت خواهد شد. شما میتوانید برای مشاوره حقوقی رایگان با کارشناسان داپکده در این زمینه از پایان مطلب اطلاعات تماس خود را ارسال نمایید تا با شما تماس بگیریم.

قدم دوم

قدم دوم در واقع ارائه دادخواست می باشد که زوجین در رشت باید به دفاتر خدمات قضایی مراجعه کنند و دادخواستی را که مبنی بر طلاق توافقی می باشد را تنظیم و ارائه دهند. بعد از آن دفتر خدمات قضایی پرونده شما را به یکی از مراجع قضائی صالح به رسیدگی دعاوی خانوادگی در رشت ارسال می‌کند. سپس باید منتظر پیامک ابلاغ وقت رسیدگی از طرف سامانه ثنا باشید.

پیشنهاد می‌کنم که چون تنظیم دادخواست امری تخصصی است؛ بهتر است تنظیم آن را به وکیل طلاق توافقی در رشت بسپارید تا ایرادات ماهیتی و شکلی نداشته باشد و دادگاه آن را در همان وهله اول بپذیرد و آن را رد نکند که این امر در تسریع روند قضایی پرونده شما هم تاثیرگذار خواهد بود.

مشاوره تلفنی

قدم سوم

در واقع حضور در جلسه رسیدگی، قدم سوم برای طلاق توافقی در رشت است که زوجین باید در جلسه شرکت کنند و یا اگر خودشان امکان حضور در جلسه را ندارند بایستی وکیل طلاق توافقی خود را به دادگاه بفرستند تا نیابتاً از جانب آنان در جلسه رسیدگی شرکت نماید و موضوع را پیگیری کند.

قدم چهارم

آن جایی که بحث طلاق توافقی در رشت مطرح است، قاضی برای این‌که پرونده تکمیل شود و ادله و شواهد و قرائن کامل باشد نیاز است که باردار بودن و یا باکره بودن زوجه محرز شود، به این دلیل که این موارد دارای آثاری هستند و وجود و یا عدم وجود آن‌ها آثار متفاوتی را در آینده خواهد داشت.

زوجه در این مراحل باید به پزشکی قانونی مراجعه کند و گواهی سلامت دریافت نماید و موضوع بکارت و بارداری او مشخص شود، البته مورد توجه قرار بگیرد که زوجه یائسه نیازی به رفتن آزمایشگاه و مراجعه به پزشکی قانونی و گرفتن گواهی سلامت ندارد، که قاعدتاً زوج های بالای ۵۰ سال یائسه محسوب می‌گردند. شایان ذکر است که این امر استثنائاتی نیز دارد که با مشورت وکیل طلاق توافقی در رشت می توانید اطلاعات کافی را کسب کنید.

قدم پنجم

خوب در قدم پنجم بعد از این‌که اقدامات گفته شده را حال چه با وکیل طلاق توافقی در رشت و چه بدون وکیل به طور دقیق پیش رفته باشید، در نهایت دادگاه به شما گواهی خواهد داد تحت عنوان «گواهی عدم امکان سازش» که در مرحله بعد باید اقدام زیر را انجام دهید.

قدم ششم ( قدم آخر برای ثبت طلاق توافقی در رشت )

آخرین قدم مراجعه به دفاتر ثبت ازدواج و طلاق است که می‌بایست تا ۳ ماه بعد از صدور گواهی عدم امکان سازش به این دفاتر مذکور مراجعه کنید و طلاق را ثبت نمایید والا بعد از آن ۳ ماه اعتبار آن گواهی ساقط خواهد شد، به عبارتی آن گواهی باطل می شود.

چرا باید وکیل طلاق توافقی در رشت بگیریم؟

قاعدتاً همان‌طور که گفتیم طلاق توافقی ساده‌ترین نوع طلاق است که البته در عین ساده بودن پیچیدگی هایی را هم به دنبال دارد که ممکن است زوجین در روند این نوع طلاق به مشکل بربخورند. مثلاً یکی از طرفین از توافق سر باز بزند و مشکل‌ساز شود و هزینه‌ها و وقت صرف شده هدر شود.

به همین دلیل اگر یک فرد به عنوان وکیل طلاق توافقی، در پرونده دخالت داشته باشد، با توجه به تخصص در این کار می‌تواند از زمان زیاد و هزینه‌های زیادی بکاهد، علی‌الخصوص که ۷۵ درصد طلاق‌های رشت توافقی می باشد به همین دلیل است که وکیل طلاق توافقی در رشت می تواند یاری‌گر زوجینی باشد که قصد طلاق توافقی را در این شهر دارند.

گفتار تکمیلی

همان‌طور که گفته شد طلاق توافقی نیازمند یک سری مراحلی است که ما در این مطلب به شرح این مراحل پرداختیم و اقدامات مختلف در رابطه با طلاق توافقی را بیان شد و در قسمتی هم نقش وکیل در طلاق توافقی را بیان کردیم .

علاوه بر این شما می‌توانید از طریق تماس تلفنی با کارشناسان حقوقی سامانه هوشمند خدمات حقوقی داپکده به طور رایگان ارتباط برقرار کنید و سوالات خود را مطرح کنید، با از طریق فرم زیر اطلاعات تماس خود را ارسال نمایید تا با شما تماس بگیریم ویا میتوانید برای کسب اطلاعات در مورد هزینه ها ، مدت زمان ، داوری و حق طلاق  در مسئله طلاق توافقی و طریقه گرفتن طلاق توافقی و موضوع مهریه در طلاق توافقی روی هر یک از آن ها کلیک کرده و مطلب مربوطه را مطالعه نمایید.

به این مطلب امتیاز دهید
5/5 - (1 امتیاز)
مطالب مرتبط

نحوه تعیین هزینه دادرسی در سال ۱۴۰۳ چگونه است؟

بروزرسانی در: 12 اردیبهشت 1403

معافیت های سربازی در سال ۱۴۰۳

دسته بندی: مقالات  نظام وظیفه

بروزرسانی در: 12 اردیبهشت 1403

ارسال دفترچه نظام وظیفه

دسته بندی: نظام وظیفه  مقالات

بروزرسانی در: 18 اردیبهشت 1403

نحوه صدور رای توسط داور در قراردادها

دسته بندی: مقالات  حقوقی

بروزرسانی در: 12 اردیبهشت 1403

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *