داپکده  |  سامانه هوشمند خدمات حقوقی و معرفی وکیل در سراسر کشور

سِیر مراحل طلاق توافقی در مشهد

سِیر مراحل طلاق توافقی در مشهد

بروزرسانی در:  30 بهمن 1402
دسته بندی: خانواده  طلاق  مقالات

بسیاری از افرادی که در طول روز برای مشاوره طلاق توافقی در مشهد با داپکده تماس میگیرند، سوالاتی همچون ؛ مراحل طلاق توافقی در مشهد به چه شکل است؟! طلاق توافقی در مشهد چگونه است؟ برای طلاق توافقی چکار باید بکنم؟ و سوالاتی از این قبیل را از کارشناسان ما میپرسند.

از همین رو در این مطلب به طور خیلی خلاصه و بیان ساده، مراحل طلاق توافقی در مشهد از اولین قدم تا گرفتن سند طلاق را مرور میکنیم. در نظر داشته باشید که با مطالعه این مطلب شما و رفتن این مراحل شما میتوانید حتی بدون وکیل طلاق توافقی در مشهد، مراحل را طی کنید و طلاق خود را ثبت نمایید که برای مشاوره در این مورد و یا درخواست وکیل طلاق توافقی، میتوانید با داپکده تماس بگیرید.

مراحل طلاق توافقی در مشهد چگونه است؟!

در مورد این که چگونه می شود طلاق توافقی گرفت در مطلب جداگانه ای به توضیح پرداخته ایم اما به طور کلی اگر بخواهیم به طور خلاصه بگوییم طلاق توافقی ۶ مرحله دارد، به طور کلی پرونده ها در دستگاه قضایی دارای مراحلی هستند و در برخی از شهر ها ممکن است این مراحل با هم متفاوت باشد.

نکته قابل توجه این است که اگر در شهری غیر از مشهد سکونت دارید، محتوای این مطلب برای افراد ساکن در شهر های دیگر نیز به درد بخور است و صرفا در مورد طلاق توافقی در مشهد نیست بلکه به جهت مثال می خواهم به تصریح مراحل مذکور در مشهد بپردازم.

مرحله اول طلاق توافقی در مشهد : شرکت در جلسات مشاوره

زمانی که زن و شوهری قصد جدایی به صورت توافقی داشته باشند، می بایست چند جلسه مشاوره را در مدت زمان ۴۵ روزه و یا بیشتر طی کنند و در این جلسات شرکت داشته باشند.

شرکت در این جلسات بدین صورت است که مثلا در مشهد باید به سامانه تصمیم مراجعه کنند و با ثبت اطلاعات زوجین، زمان و مکان مشاوره جویا شوند تا که در موعود مقرر در محل حضور پیدا کنند.

پس از اتمام جلسات مشاوره، در صورتی که منجر به سازش بین زوجین نشد، گواهی تحت عنوان « گواهی عدم انصراف از طلاق » دریافت خواهند کرد که این گواهی برای ادامه مراحل طلاق توافقی در مشهد الزامی خواهد بود.

مرحله دوم: تنظیم دادخواست

دومین قدم برای اقدام به گرفتن طلاق توافقی تهیه و تنظیم دادخواست است که می بایست در دفاتر خدمات الکترونیک قضایی دادخواست را ثبت و بعد از آن توسط دفتر مذکور به دادگاه خانواده صالح به رسیدگی در مشهد ارجاع می دهد.

مرحله سوم: تعیین وقت رسیدگی برای طلاق توافقی در مشهد

بعد از گذراندن دو مرحله قبل در مرحله سوم طلاق توافقی در مشهد باید منتظر تعیین وقت رسیدگی بود، بدین صورت که بعد از ثبت دادخواست در دفاتر خدمات قضایی و ارسال به دادگاه، دادگاه خانواده زمانی را برای رسیدگی به موضوع زوجین تعیین می کند. این زمان از طریق سامانه ثنا به زوجین ابلاغ می شود و شما می توانید با مراجعه به سامانه مذکور از تاریخ تعیین شده برای رسیدگی مطلع شوید.

مرحله چهارم: حضور در جلسه رسیدگی دادگاه

همانطور که گفته شد دادگاه برای زوجین وقت رسیدگی می گذارد که زوجین می بایست در زمان مقرر در جلسه رسیدگی شرکت نمایند و یا در صورت داشتن وکیل، وکیل میتواند به جلسه رسیدگی برود و مراحل طلاق توافقی در مشهد را پیش ببرد.

مرحله پنجم: تعیین و تکلیف بارداری و بکارت زوجه

پس از گذشت مراحل قبل نوبت به مرحله روشن شدن تکلیف بارداری و بکارت زوجه می رسد که قاضی پرونده، دستور می دهد تا زوجه به پزشکی قانونی مراجعه کند و گواهی احراز بکارت و یا باردار بودن را بگیرد که البته چنانچه زوجه یائسته باشد که معمولا خانم های بالای ۵۰ سال می باشند که نیاز به رفتن و گرفتن آزمایشات فوق نیست.

مرحله ششم: صدور گواهی عدم امکان سازش

اگر به ترتیب مراحل فوق پیش بروید و آن ها را پشت سر بگذارید در نهایت دادگاه حکم عدم امکان سازش را به شما خواهد داد که زوجین باید ظرف مدت ۳ ماه پس از صدور رای به جهت اجرای طلاق و ثبت آن به دفتر رسمی طلاق مراجعه کنند و چنانچه در طول مدت مذکور اقدامی برای ثبت و اجرای طلاق نشود، گواهی عدم امکان سازش باطل و بی اعتبار خواهد شد.

لزوم داشتن وکیل برای طلاق توافقی در مشهد

طلاق به طور کلی عملی غیر اخلاقی است چرا که باعث آسیب به اجتماع می شود به همین دلیل پروسه های قضایی برای پرونده های قضایی طولانی است تا که شاید زوجین با هم سازش کنند و به زندگی مشترک برگردند. اما در هر حال گاهی اوقات، واقعا زندگی مشترک با یکدیگر امکان پذیر نیست و اینجاست که اگر روند پرونده زوتر تمام شود به نفع هر دو زوجین خواهد بود مثلا زوجه زودتر عده اش تمام می‌شود و می تواند مجدد ازدواج کند.

به طور کلی اگر طلاق زودتر ثبت شود در بیشتر اوقات به نفع خواهد بود، چرا که شاید آینده ای بهتر در پیش روی باشد و هرچه زود تر طلاق ثبت شود برای طرفین بهتر است. از همین رو وکیل طلاق توافقی در مشهد می تواند در این زمینه کمک بسزایی در کوتاه شدن زمان پرونده کند، مثلا اگر قرار است پرونده شما ۶ ماه یا شاید هم بیشتر طول بکشد وکیل می‌تواند ۱ ماهه پرونده را جمع کند.

با مطالعه مطالب بالا شما متوجه شدید که طلاق توافقی در مشهد چه مراحلی دارد و در هر مرحله از روند پرونده طلاق توافقی چه کاری را باید انجام دهید و در نهایت هم لزوم داشتن وکیل و مزایای وجود وکیل در طلاق توافقی در مشهد، برای شما شرح داده شد که امیدوارم مطالب فوق باعث ارتقاء آگاهی شما نسبت به این موضوع باشد. اگر میخواهید در مورد سایر موارد مربوط به طلاق توافقی مثل هزینه ، توافق مهریه ، حق طلاق ، مدت زمان و داوری بیشتر بدانید روی هر یک کلیک کرده و مطلب آن را مطالعه نمایید.

به این مطلب امتیاز دهید
5/5 - (1 امتیاز)
مطالب مرتبط

مقدار پورسانت بنگاه دارها چقدر است؟

بروزرسانی در: 27 اردیبهشت 1403

فرق قرارداد جعاله با قرارداد کارگزاری

بروزرسانی در: 12 اردیبهشت 1403

رضایت نامه پزشکی چیست؟

دسته بندی: حقوقی  مقالات

بروزرسانی در: 25 اردیبهشت 1403

بایدها و نبایدهای قرارداد مشارکت در ساخت

دسته بندی: قراردادها  مقالات

بروزرسانی در: 12 اردیبهشت 1403

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *