داپکده  |  سامانه هوشمند خدمات حقوقی و معرفی وکیل در سراسر کشور

مشاوره حقوقی آنلاین فوری رایگان

مشاوره حقوقی آنلاین فوری رایگان

بروزرسانی در:  24 اسفند 1402
دسته بندی: مشاوره

مشاوره حقوقی آنلاین فوری رایگان از این نظر مورد توجه قرار میگیرد که مشغله های امروزی و پر بودن تایم ها و همچنین جلوگیری از انتشار ویروس کرونا و حفظ سلامت عمومی جامعه، مهم تر از هر مسئله ای است و بهتر است برای مشکلات حقوقی خود از مشاوره حقوقی آنلاین فوری استفاده نمایید.

مهم نیست چه کاری باشد ، امکان خالی کردن زمان برای اموری که برنامه ریزی قبلی نداشتیم برایشان، کار آسانی نیست زیرا با مشکلات اقتصادی فعلی که اکثر عموم مردم به ‌صورت دو شیفت درحال فعالیت می‌باشند و خالی کردن تایم کاری خود برای کار دیگری، حتی مشکلات حقوقی بسیار دشوار است و امکان دارد باعث دردسرهای عظیم می شود، به همین حال مشاوره حقوقی آنلاین بسیار کار راه‌انداز عموم مردم می باشد.

مشاوره حقوقی آنلاین فوری رایگان به دلیل فوری بودن یا به اصطلاح سرعت و دسترسی در هر ساعت از شبانه‌روز مورد توجه قرار می‌گیرند که داپکده برای این امر چاره هایی اندیشیده است. انواع مشاوره‌های آنلاین فوری به صورت ذیل بوده و جهت انتخاب هریک از این روش های مشاوره می توانید بروی تصویر مربوطه کلیک نمایید.

مشاوره حقوقی آنلاین تصویری

افرادی هستند که باید جهت مشاوره با مشاور خود چهره به چهره باشند، زیرا باید ارتباط چشمی بگیرند تا بتوانند اعتماد کنند و یا باید فضایی، مدارکی را به مشاور خود نشان دهند تا بتوانند به نتیجه مطلوبی در خصوص پرونده خود برسند، مشاوره حقوقی آنلاین داپکده به صورت تماس تصویری با برنامه‌های واتساپ و… انجام می‌پذیرد و شما می‌توانید خیلی راحت و سریع در کوتاه‌ترین زمان با مشاور خود در ارتباط باشید و به نتیجه مطلوب برسید.

مشاوره حقوقی آنلاین تصویری

مشاوره حقوقی آنلاین واتساپی

با توجه به فیلتر بودن بسیاری از شبکه های اجتماعی در ایران و عدم دسترسی عده زیادی از مردم به آن ها و از طرفی هم آشنا نبودن و نداشتن اعتماد، به همین دلیل بسیاری از افراد، پیام رسان واتساپ را بهترین گزینه برای گفت و گو های روزانه و مشاوره حقوقی آنلاین فوری رایگان در واتساپ میدانند.

همچنین برای امر مهمی همچون مشاوره حقوقی آنلاین واتساپی با وکیل، پیام رسان واتساپ با توجه به امکاناتی که دارد میتواند گزینه خوبی باشد؛ به همین دلیل داپکده امکان گرفتن مشاوره واتساپی با مشاوران و وکلای خود را برای شما امکان‌پذیر کرده است و حتی افراد مقیم خارج از کشور هم میتوانند به راحتی ارتباط برقرار کنند و مشاوره‌ خود را از راه دور دریافت کنند.

مشاوره حقوقی آنلاین واتساپی

مشاوره حقوقی آنلاین تلفنی

یکی از سریع‌ترین راه‌های و مورد توجه‌ترین مشاوره‌های آنلاین قابل استفاده در حال حاضر در بین کاربران مشاوره تلفنی میباشد، که البته برای شما هزینه تماس در بر نخواهد داشت و از اینترنت استفاده خواهید کرد، کیفیت تماس همانند تماس های معمولی میباشد و انتقال صدای خوبی دارد ولی خوب نیاز به اینترنت هم دارد که برای این منظور هم نرم افزار واتساپ و هم تلگرام گزینه خوبی محسوب می شوند.

مشاوره حقوقی آنلاین تلفنی

مشاوره حقوقی آنلاین چت

مشاوره حقوقی آنلاین به صورت چت میتواند مزایایی نسبت به بقیه مشاوره ها داشته باشد که میتوان به در دسترس بودن در هر زمان و مکانی، بدون نیاز به اینترنت از طریق پیامک، یا با اینترنت از طریق نرم افزار های پیام رسان مانند واتساپ، تلگرام و نرم افزار های دیگر، سکرت بودن آن و… که تمامی این ها نشانگر این است که مشاوره حقوقی آنلاین رایگان چت در مجموع، میتواند گزینه بهتری برای مشاوره حقوقی باشد.

مشاوره حقوقی آنلاین چت

مشاوره حقوقی آنلاین فوری رایگان

انجام مشاوره‌های فوق همگی توسط وکلای گروه داپکده صورت می‌گیرد. در هر ساعت از شبانه‌ روز شما می‌توانید درخواست مشاوره خود ثبت کنید و مشاوره حقوقی آنلاین رایگان خود را دریافت کنید. امیدواریم از مشاوره حقوقی آنلاین رایگان استفاده لازم را برده باشید، و بواسطه ی آن توانسته باشیم بخشی از مشکلات شما را برطرف کرده باشیم. شایان ذکر است همچنین می توانید از طریق تماس با شماره ۰۹۱۵۵۸۲۵۱۳۰ از مشاوره تلفنی رایگان با کارشناسان داپکده بهره مند شوید.

به این مطلب امتیاز دهید
5/5 - (1 امتیاز)
مطالب مرتبط

نحوه تعیین هزینه دادرسی در سال ۱۴۰۳ چگونه است؟

بروزرسانی در: 12 اردیبهشت 1403

معافیت های سربازی در سال ۱۴۰۳

دسته بندی: مقالات  نظام وظیفه

بروزرسانی در: 12 اردیبهشت 1403

ارسال دفترچه نظام وظیفه

دسته بندی: نظام وظیفه  مقالات

بروزرسانی در: 18 اردیبهشت 1403

نحوه صدور رای توسط داور در قراردادها

دسته بندی: مقالات  حقوقی

بروزرسانی در: 12 اردیبهشت 1403

26 پاسخ

  1. خب جناب شیخی عزیز ، من به عنوان فرزند یکی از سالمندان فوت شده چطور نیتوانم این را به مسئول و رئیس اونجا تفهیم کتم و حتی بصورت قانونی متنی یا طرح یا لایحه ای شما محبت کنید برای من مختصرا بنویسید تا من هم از روی ان بنویسم و ببرم خدمت اقای رئیس سرای سالمندان رشت و شخصا تحویل خودشان بدهم، که دیگه هیچ جوابی نداشته باشند و همه چیز را تحویل من بدهند و بدون هیچ تحدید و حتی حرف اضافه ای.!!!
    لطفا امکان دارد بر اساس بند و ماده و تبصره باشد که متوجه شود که اگر تمامی وسایل را تحویل ندهد ، باید به مقام قضایی جواب پس بدهد…
    ممنون میشوم از لطفتان جناب شیخی عزیز…..
    اگر این لطف و بزرگواری را در حق من انجام دهید ، متاسفانه از نظر مالی که فعلا شزایط بدی دارم بدلیل فوت پدر و مراسم و خرید قبر و برپا کردن ، سوم و هفتم و چهلم و سال……ولی مطمئن باشید که سر نماز لطف شما را فراموش نخواهم کرد واز خداوند بزرگ و قادر میخواهم که برای شما و خانواده محترمتان سلامتی و سعادت و ثروت روز افزون و فراوانی برکت و نعمت خداوندی دهد.
    که در این دوران سخت طاقت فرسا ، بی هیچ انتظار مالی و معنوی مشکل منه داغدار را حل کرد ، من که اصلا نمیدانستم چکار باید انجام دهم ، لب تاپ خودم را که به صورت امانت به پدرم قرض داده بودم تا نقشه های ساخت اختراع خود را کامل کند ، حالا به خودم نمیدهند .
    و اینکه ، اگر راجب هزینه های اقامت پدر در انجا باز صحبتی کرد ، جهت اطلاع خودم میپرسم که باید بگویم که اگر هزینه های معوقه ای هست ، باید از چه طریقی و چگونه دریافت کند ، چون به دستور قاضی دادسرای بندر انزای ، اول به بهزیستی و بعد به سالمندان رشت منتقل شدند. جناب قاض هم میدانست که پدر نه بازنشته جایی هستند و نه درامد ثابتی دارند …. که بعد از بیرون کردن پدرم توسط مادر شاکیم بابت ازدواج مجدد ان از نوع صیغه ای و بردن ان زن ناسالم به پیش اقوام و اشنایان مادریم …..
    وچون متاسفانه پدرم درامد ثابت و حقوقی نداشت که بتواند حداقل یک سویت یا متل اجاره کند و حتی یک اطاق کوچک اجاره کند ،
    بهمین دلیل قاضی به سازمان بهزیستی انزلی دستور داد که فورا ، اول ، تحقیق محلی و صورت جلسه شود و شرایط کامل به من گذارش شود وبعد اقدام برای اسکان ایشان در سالمندان رشت انجام شود….
    و حالا این اقای ریس بعد از فوت پدرم داره ما ادمهای ساده و بی اطلاع را گیر اورده و به نوعی سرکیسه کند …
    و این کار انسانی و اخلاقی درست نیست….
    هر طور که شما ، دور از جون عزیزانتان ، ولی مثلا بجه برادرتان را چطور مطلع و با تجهیزات کامل اطلاعات حقوقی و قضایعی در مورد این مشکل ، مصلح میکنید و وارد میدان جنگ با رئیس سالمندان میکردید. خواهشا ، به من هم به چشم بچه برادرتان نگاه کنید و اطلاعات من را در این ضمینه تکمیل و کامل کنید ……ـــــــــــــــــــ
    ممنون و قدر دان زحماتتان هستم و خواهم بود استاد شیخی عزیز…

  2. سلام وقت بخیر، تحت عنوان خیانت در امانت به طرفیت مرکز سالمندان با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی اقامه دعوی نمایید.

  3. درصورت اثبات شهادت کذب شاهدایادادگاه عالی دادنامه دادگاه کیفری رانقض میکندیاخیر؟
    بابت ضرب وجرح عمدی که شاکی پرونده بودم. دادگاه رای قطعی به دیه داد. رای دادگاه کیفری اینگونه صادر شده است:
    درخصوص شکایت شاکی فرزند….ازمتشاکی فرزند….دایربرضرب وجرح عمدی وشکایت شاکی به اینکه بامتشاکی قبلااختلاف داشته وقرارمیگذارندتابه هم دیگررضایت بدهنددراین راستاجهت مراجعه به ثبت اسنادسوارخودرومیشوندومجدداباهم بگومگومیکنندوحسب اظهارات شاکی چون متشاکی عقب خودرونشسته بوده ازفرصت استفاده کرده وی راموردضرب وجرح قراردادند.
    علی ایحال شاکی جهت اثبات ادعای خود به گواهی پزشکی قانونی و یک نفر شاهد استناد نمودند و علاوه بر این متشاکی در خلال اظهاراتش اجمالا به درگیری اذعان داشتند ولی منکر ضرب شاکی شدند فلهذا دادگاه با عنایت به وجود لوث و به درخواست شاکی قرار اتیان سوگند صادر و شاکی قسم یاد نمودند ضرباتی که در گواهی پزشکی قانونی قید گردیده است توسط ضربات متشاکی به وی وارد شده است فلهذا دادگاه باتوجه به شکایت شاکی وگزارش کلانتری وگواهی پزشکی قانونی وشهادت شاهدواحدواتیان سوگندازسوی شاکی ودفاع غیرموثرمتشاکی بزهکاری مشارالیه رامحرزومسلم تشخیص واستنادابه مواد۷۰۹و۷۱۴ازقانون مجازات اسلامی ومواد۳۷۴و۳۷۵و۴۲۷و۴۳۱و۴۳۳ازقانون ائین دارسی کیفری حکم به محکومیت متشاکی به دیه راداده است رای صادره حضوری وقطعی است.
    حالاسوالم این است که باتوجه به اخذدیه ومختومه شدن پرونده واینکه ضارب مراواقعاکتک زده بوداگرمتشاکی بامدارکی شکایت کندوشهادت شاهدبنده رامثلابه علت کذب بودن اثبات کندوبعدانیزباماده۴۷۴قانون ائین دادرسی کیفری اعاده دادرسی کندباتوجه به اینکه متشاکی دردادگاه درخلال اظهاراتش اجمالابه درگیری اذعان کرده ولی منکرضرب شاکی شده است(متشاکی دردادگاه گفته بوددران روزشاکی من راکتک زده است ومن شاکی راکتک نزده ام)وباعنایت به وجودلوث وصدورقراراتیان سوگندایاکل رای صادره دادگاه کیفری دردیوان عالی نقض میشودیاخیر؟

  4. سلام وقت بخیر
    اگر بتواند اثبات کند که شهادت شاهد شما کذب بوده، علاوه بر امکان اعاده دادرسی، بلکه می تواند از شاهد شما بابت شهادت کذب شکایت کیفری اقامه نماید.

  5. در رای قطعی دادگاه کیفری، ۳ اماره قضایی وجود دارد نظیر: ۱- شهادت شاهد واحد ۲-گواهی پزشکی قانونی شاکی ۳- اظهارات متشاکی که موجب ظن قاضی شده و منجر به وجود لوث شده است. لوث به جهت سایر قرائن وامارات موجود در پرونده نظیر: ۱-شهادت شاهد واحد۲- گواهی پزشکی قانونی شاکی ۳-اظهارات متشاکی است،
    خب پس با این حساب اگر احیانا شهادت کذب شاهد توسط متشاکی اثبات شود و بدون شهادت شاهد واحد و با توجه به اینکه متشاکی در محل درگیری حضور داشته و اجمالا به درگیری هم اذعان کرده ولی منکر ضرب شاکی شده است، موجب ظن قاضی بوده ولوث را هم به وجود آورده است، پس چرا در اعاده دادرسی با ماده۴۷۴ قانون آئین دادرسی کیفری امکان نقض رای صادره دادگاه کیفری در دادگاه عالی وجود دارد، پس در آن صورت آیا نبایستی دادگاه عالی رای دادگاه کیفری را که برحسب اظهارات متشاکی که موجب ظن قاضی بوده و لوث را هم به وجود آورده است را نقض کند؟
    بابت ضرب‌وجرح عمدی که شاکی پرونده بودم، دادگاه رای قطعی به دیه داد. رای دادگاه کیفری اینگونه صادر شده است: درخصوص شکایت شاکی فرزند….از متشاکی فرزند….دایر بر ضرب وجرح عمدی و شکایت شاکی به اینکه با متشاکی قبلا اختلاف داشته وقرار می‌گذارند تا به هم دیگر رضایت بدهند در این راستا جهت مراجعه به ثبت اسناد سوار خودرو می‌شوند و مجددا با هم بگومگو می‌کنند و حسب اظهارات شاکی چون متشاکی عقب خودرو نشسته بوده از فرصت استفاده کرده وی را مورد ضرب وجرح قرار دادند. علی‌ایحال شاکی جهت اثبات ادعای خود به گواهی پزشکی قانونی و یک نفر شاهد استناد نمودند و علاوه بر این متشاکی در خلال اظهاراتش اجمالا به درگیری اذعان داشتند ولی منکر ضرب شاکی شدند، فلذا دادگاه با عنایت به وجود لوث و به درخواست شاکی قرار اتیان سوگند صادر و شاکی قسم یاد نمودند ضرباتی که در گواهی پزشکی قانونی قید گردیده است توسط ضربات متشاکی به وی وارد شده است، فلذا دادگاه با توجه به شکایت شاکی و گزارش کلانتری و گواهی پزشکی قانونی و شهادت شاهد واحد و اتیان سوگند از سوی شاکی ودفاع غیرموثر متشاکی، بزهکاری مشارالیه را محرز و مسلم تشخیص
    و استنادا به مواد ۷۰۹ و ۷۱۴ از قانون مجازات اسلامی و مواد ۳۷۴، ۳۷۵، ۴۲۷، ۴۳۱، ۴۳۳ از قانون آئین دادرسی کیفری حکم به محکومیت متشاکی به دیه را داده است رای صادره حضوری و قطعی است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *