داپکده  |  سامانه هوشمند خدمات حقوقی و معرفی وکیل در سراسر کشور

وکیل تهدید در مشهد (مجازات انواع تهدید)

وکیل تهدید در مشهد (مجازات انواع تهدید)

بروزرسانی در:  15 اسفند 1402
دسته بندی: کیفری  مقالات  وکیل

وکیل تهدید در مشهد، با توجه به اینکه خود کلمه تهدید به‌طورکلی با آرامش و آسایش متضاد است، در این گونه جرم ها میتواند بسیار مهم باشد و پیشنهاد میشود قبل از هرگونه اقدام با یک وکیل مشورت داشته باشید.

تهدید در حقیقت متناقص آزادی و همچنین باعث هراس افراد است و از طرف دیگر یکی از اصول حقوق بشر که آزادی افراد که ترس و واهمه می‌باشد را نقض می‌کند.

موضوعی این مطلب نیز درواقع به‌طورکلی تهدید می باشد و در جزئیات آن به تفاوت مجازات تهدید به قتل و مجازات تهدید به افشای اطلاعات خصوصی، تفاوت تهدید با اکراه و اجبار، نگاهی به انواع تهدید و طرق مختلف به تهدید پرداخته شده‌است و همچنین به برخی سوالات در حیطه موضوع ( تهدید ) پاسخ داده شده ‌است.

تهدید چیست؟

همان‌طور که گفته شد با توجه به عقیده وکیل تهدید در مشهد، تهدید جرم کیفری است و به این معناست که فرد دیگری را بترسانیم به طوری که آن فرد از ترس تهدید (چه به فعل و چه به ترک فعل) وادارش کنیم جرمی را مرتکب شود و یا مالی را بگیرد.

در این جرم فرد بزهکار برای این‌که به مقصد خود برسد و دست آن پیدا کند فرد دیگر را تهدید می‌کند و نکته جالب در رابطه با این موضوع این است که هدف و قصد در این جرم لزوماً باید تحصیل نفع نامشروع باشد یعنی فردی که فردی دیگر را تهدید می‌کند که عملی را مرتکب شود، در پی آن به دنبال منفعت بردن بطور نامشروع است. فقط توجه داشته باشید که فرقی ندارد که این تهدید کتبی باشد یا شفایی یا علنی باشد یا غیرعلنی و در وقوع جرم این موارد مطرح نیست.

آیا صرف خوف و ترس از شخصی تهدید محسوب می‌گردد؟

در مورد تهدید باید توجه داشت که این تهدید باید مؤثر باشد و این تهدید مؤثر امری نسبی است و تحقق آن به شواهد و اوضاع و شرایط تهدیدکننده وابسته است، پس صرف این‌که از کسی یا چیزی ترس و خوف داشته باشیم تهدید تلقی نمی‌گردد چراکه ترس فاعل باید از عمل تهدیدآمیز مرتکب باشد. علی‌الاصول احراز جرم تهدید، بسته به نظر و تشخیص قاضی دارد و موضوعی است از همین رو وکیل تهدید در مشهد میتواند بسیار تاثیرگذار باشد.

تفاوت جرم تهدید با اجبار

اجبار نیز نوع دیگری از جرم است که وکیل تهدید اظهآر می دارد؛ در این حالت فردی فرد دیگر را مجبور به انجام عمل مجرمانه می‌کند.

شاید بسیاری از افراد تهدید را با اجبار یکی فرض کنند اما بهتر است بدانید بین این دو تفاوت وجود دارد و تفاوت آن هم این است که در تهدید اراده شخص سلب نمی‌گردد اما در اجبار شخص اراده‌ای برای انجام عمل ندارد و متهم نمودن وی به امری که در آن اراده نداشته صحیح نیست.

مشاوره تلفنی

وکیل تهدید می گوید:

در اجبار فرد مجبور فاعل و مباشر جرم نخواهد بود و صرفاً فرد مجبور کننده مسئول خواهد بود اما در تهدید فرد تهدیدکننده به عنوان معاون جرم و تهدیدشونده به‌عنوان مباشر و فاعل مورد تعقیب خواهد بود.

تهدید به قتل و تهدید به افشای اطلاعات خصوصی

به گفته وکیل تهدید هرچند که تهدید انواع مختلفی دارد ( تهدید به قتل، تهدید به افشای اطلاعات خصوصی، تهدید به اخذ نوشته یا سند، تهدید به بمب‌گذاری در هواپیما ،کشتی و وسایل نقلیه، تهدید همراه با خشونت و… ) اما نظر بحث ما تهدید و قتل و تهدید به افشای اطلاعات خصوصی است.

قانون مجازات اسلامی مشخصاً در ماده ۶۶۹ تهدید به قتل و افشای اطلاعات خصوصی را همراه با مجازات‌های آن‌ها عنوان کرده است.

 ماده ۶۶۹ قانون مجازات اسلامی هرکس دیگری را به هر نحو به قتل یا ضررهای نفسی و شرافتی یا مالی یا به افشای سری نسبت به خود یا بستگان او تهدید کند، اعم از اینکه به این واسطه تقاضای وجه یا تقاضای انجام امر یا ترک فعلی را کرده یا نکرده باشد، به مجازات شلاق تا ۷۴ ضربه یا زندان از دو ماه تا دو سال محکوم خواهد شد.

منتها با توجه به تصویب قانون کاهش حبس‌های تعزیری مجازات حبس این جرم به از ۱ ماه تا ۱ سال تقلیل یافته است که برای اطلاعات بیستر میتوانید با وکیل تهدید در مشهد مشورت داشته باشید.

افشای اسرار خصوصی در قانون جرم است و ماده ۷۴۵ قانون مجازات اسلامی ( هرکس به وسیله سامانه‎های رایانه‎ای یا مخابراتی صوت یا تصویر یا فیلم خصوصی یا خانوادگی یا اسرار دیگری را بدون رضایت او جز در موارد قانونی منتشر کند یا در دسترس دیگران قرار دهد، به نحوی که منجر به ضرر یا عرفاً موجب هتک حیثیت او شود، به حبس از نود و یک روز تا دو سال یا بیست میلیون (۲۰/۰۰۰/۰۰۰) ریال تا صد و پنجاه میلیون (۱۵۰/۰۰۰/۰۰۰) ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد.

هم چنین ماده ۷۴۴ قانون مذکور می گوید ( هرکس به وسیله سامانه‌های رایانه‌ای یا مخابراتی، فیلم یا صوت یا تصویر دیگری را تغییر دهد یا تحریف کند و آن را منتشر یا با علم به تغییر یا تحریف منتشر کند، به نحوی که عرفاً موجب هتک حیثیت او شود، به حبس از ۴۵ روز و ۱۲ ساعت تا یک سال یا جزای نقدی از پانزده میلیون (۱۵/۰۰۰/۰۰۰) ریال تا صد میلیون (۱۰۰/۰۰۰/۰۰۰) ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد.(حبس تعزیری مقرر در این ماده به موجب قانون کاهش مجازات های حبس تعزیری به نصف تقلیل یافته)

تبصره ـ چنانچه تغییر یا تحریف به صورت مستهجن باشد، مرتکب به حداکثر هر دو مجازات مقرر محکوم خواهد شد.

تبصره ـ چنانچه تغییر یا تحریف به صورت مستهجن باشد، مرتکب به حداکثر هر دو مجازات مقرر محکوم خواهد شد.) مجازات این جرم را مشخص نموده است.

تهدید به افشای اسرار خصوصی خود نیز جرم جدایی است که در ماده ۶۶۹ قانون مجازات اسلامی که فوق آن ذکر شد، عنوان شده‌است و لذا به‌طورکلی حسب نص قانون در ماده ۶۶۹ قانون مجازات اسلامی فرق بین تهدید به قتل با تهدید به افشای اطلاعات خصوصی نیست.

وکیل تهدید در مشهد

همان‌طور که گفته شد تهدید طبق قانون جرم است و در رابطه با مسئله موضوع بحث ما که تفاوت مجازات تهدید به قتل با تهدید به افشای اطلاعات خصوصی بود، متوجه شدیم که تفاوتی در مجازات این نوع تهدید نیست و هر دو تهدید موجب یک نوع مجازات می باشند که باز هم اگر با یک وکیل تهدید در مشهد اگر مشورت کنید در رابطه با چنین پرونده هایی خیلی بهتر و راهگشا تر ، اما اگر بطور کلی اطلاعات بیشتری راجع به تهدید می‌خواهید کسب کنید می‌توانید برای مشاوره تخصصی با وکیل تهدید در مشهد روی همین عبارت کلیک کنید.

به این مطلب امتیاز دهید
مطالب مرتبط

مقدار پورسانت بنگاه دارها چقدر است؟

بروزرسانی در: 27 اردیبهشت 1403

فرق قرارداد جعاله با قرارداد کارگزاری

بروزرسانی در: 12 اردیبهشت 1403

رضایت نامه پزشکی چیست؟

دسته بندی: حقوقی  مقالات

بروزرسانی در: 25 اردیبهشت 1403

بایدها و نبایدهای قرارداد مشارکت در ساخت

دسته بندی: قراردادها  مقالات

بروزرسانی در: 12 اردیبهشت 1403

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *