داپکده  |  سامانه هوشمند خدمات حقوقی و معرفی وکیل در سراسر کشور

وکیل مالیات در اصفهان

وکیل مالیات در اصفهان

بروزرسانی در:  21 فروردین 1403
دسته بندی: وکیل

عنوان مالیات شاید بارها و بارها به گوشتان خورده باشد و در مصادیق و موضوعات مختلف شنیده باشید در باب تعریف این‌طور می‌توان گفت که مالیات مبلغی است که دولت از اشخاص، شرکت‌ها و مؤسسات براساس قانون برای تقویت عمومی حکومت و تأمین مخارج عامه دریافت می‌دارد؛ حال ممکن است در این مورد مشکلاتی به وجود بیاید که وکیل مالیات در اصفهان میتواند یاری‌گر شما باشد.

به طور کلی مالیات اصلی‌ترین منبع درآمد یک دولت و حکومت تلقی می‌گردد و همچنین ابزاری است که کنترل دولت‌ها بر اقتصاد به شمار می‌رود.

و اما انواع مالیات‌ها دسته‌بندی هایی نیز دارند و بطور کلی به مستقیم و غیرمستقیم تقسیم می‌گردد. در بحث مالیات‌ها وکیل مالیات در اصفهان با آشناییت‌هایی که با آیین‌نامه‌های مالیاتی دارد می‌تواند یک سازمان را در پرداخت هر چه کمتر یاری دهد.

در ادامه این مطلب در مورد مالیات ها و وکیل مالیات در اصفهان به شرح و بیان خواهیم پرداخت.

مالیات ‌های مستقیم و غیرمستقیم چه مالیات ‌هایی هستند؟

منظور از مالیات‌های مستقیم مالیات‌هایی است که بر ارث( مالیات بر ارث ) و نقل‌وانتقالات بلاعوض، مالیات بر دارایی و مالیات بر درآمد می باشد و آنجایی که درمورد مالیات‌های غیرمستقیم بحث می‌شود منظور مالیات بر حقوق و عوارض گمرکی، مالیات بر معاملات و مالیات بر مصرف و ارزش افزوده می‌باشد که البته هر کدام قوانین خاص خود را دارد.

جرائم مالیاتی

در حقوق کیفری مالی ازجمله تخلف‌هایی که فراوان دیده شده جرم مالیاتی می باشد.

این جرم زمانی محقق می‌گردد که افراد در آشکار کردن درآمد و یا شغل خود و شفاف‌سازی این دو در مؤسسات مالیاتی کم‌کاری می‌کنند و یا مبادرت به پرداخت و انجام عمل قانونی نمی‌نمایند.

البته که دامنه گسترده‌ای از تخلفات را دربر می‌گیرد برای مثال فردی که در تسلیم اظهارنامه مالیاتی تعجیل نمی‌کند و موجبات تاخیر را به وجود می‌آورد و یا از پرداخت خودداری می‌نماید، یا فرد خاصی درآمد و معاملات خود را که مشمول مالیات می‌شود به‌طور شفاف اعلام نمی‌کند یا خلاف واقع اعلام کند یا مثلاً به قصد تقلب بی مبالاتی می کند و گواهی کذب ناب سا تبانی به قصد تقلب را کارسازی می کند.

در این مورد افراد مرتکب جرم مالیاتی شده‌اند و مجازات خواهند شد.

در آیین دادرسی مالیاتی دو مرجع برای رسیدگی به جرایم مالیاتی تدبیر شده است؛ مرجع شبه قضایی اداری و مرجع نظارت

مرجع شبه قضایی اداری

این مرجع شبه قضایی اداری به حل اختلافات بین مؤدیان مالیاتی و سازمان امور مالیاتی می‌پردازند مثل مراجع حل اختلاف بدوی و تجدیدنظر و شورای عالی مالیاتی ( مواد ۲۴٠ الی۲۶٠ قانون مالیات‌های مستقیم )

 مرجع نظارتی مالیات

این مرجع نظارتی به نوعی کنترل از درون سازمان است و به رفتار کارکنان، کشف و رسیدگی به تخلفات اداری کارکنان می‌پردازد.

همانند هیات عالی انتظامی مالیاتی و دادستانی انتظامی مالیاتی ( مواد۲۶۱ و ۲۷٠قانون مالیات‌های مستقیم )

 نکته؛ توجه داشته باشید که در مورد تخلفات مالیاتی که جرم تلقی می‌گردد رسیدگی آن در دادگاه و با توجه به اصطلاحات قانون مالیات‌های مصوب ۹۴ دادگاه ویژه جرائم مالیاتی تدبیر و پیش‌بینی شده‌ است.

چرا وکیل مالیات در اصفهان داشته باشیم؟!

هر کسی می‌داند که مقررات مالیاتی گسترده و در عین ‌حال متعدد هستند که صد البته اشخاص را سردرگم خواهد کرد.

وکیل مالیات در اصفهان می تواند تشخیص دهند که جرم مالیاتی رخ داده یا خیر و همچنین می‌توانند مشاوره دهد که چه اقداماتی می‌بایست انجام دهد و جریان و پروسه دادرسی به چه صورت است.

در دست گرفتن پرونده‌های مالیاتی یک مجموعه که در اداره مالیات مطرح است ازجمله کارویژه‌های وکیل مالیات در اصفهان است.

در برخی اوقات مامور مالیاتی با توجه به بررسی‌ها و اظهارنامه مالیاتی شرکت رقم مالیاتی شرکت را رد کرده و مبلغ دیگری را در نظر می‌گیرد که در این‌طور مواقع شرکت نیاز به فردی دارد که توانایی شرکت در مراجع رسیدگی به حل اختلاف از اظهارنامه مالیاتی را داشته باشد و بتواند از پرداخت مالیات اضافی جلوگیری نماید که صرفاً وکیل مالیات در اصفهان با توجه به تخصص و تجربه و تحصیلات او و تسلط در قوانین می‌تواند از پس این موضوع بر آید و ایفای نقش نماید.

از طرفی وکیل مالیات در اصفهان این‌گونه عمل می کند که به تنظیم صورت‌های مالی در صورت‌های مختلف می‌پردازد که درعین شفاف بودن با دقت تنظیم شده باشد و موجبات پرداخت حداقلی مالیات را فراهم سازد توجه داشته باشید که وکیل مالیات در اصفهان ناظر بر قراردادهای منعقده شرکت می‌باشد که نحوه پرداخت‌ها نیز تصحیح شود تا زمینه معافیت‌های مالیاتی به وجود آید.

به این مطلب امتیاز دهید
مطالب مرتبط

مقدار پورسانت بنگاه دارها چقدر است؟

بروزرسانی در: 27 اردیبهشت 1403

فرق قرارداد جعاله با قرارداد کارگزاری

بروزرسانی در: 12 اردیبهشت 1403

رضایت نامه پزشکی چیست؟

دسته بندی: حقوقی  مقالات

بروزرسانی در: 25 اردیبهشت 1403

بایدها و نبایدهای قرارداد مشارکت در ساخت

دسته بندی: قراردادها  مقالات

بروزرسانی در: 12 اردیبهشت 1403