داپکده  |  سامانه هوشمند خدمات حقوقی و معرفی وکیل در سراسر کشور

تنظیم لایحه دفاعیه در مشهد

تنظیم لایحه دفاعیه در مشهد

بروزرسانی در:  5 خرداد 1401
دسته بندی: حقوقی  کیفری

طرفین دعوا و هر کسی که نقشی در دادرسی دارد می‌تواند آنچه که می‌خواهد بیان کند و یا از خود به وسیله آن پیامد دفاع کند و اگر دلیل و مدرکی دارد را می‌تواند تحت عنوان لایحه یا عریضه همچون لایحه دفاعیه به دادگاه تقدیم و ارسال نماید که در این مطلب توضیحاتی در مورد تنظیم لایحه دفاعیه در مشهد بیان میکنیم.

یکی از ویژگی‌هایی که لایحه و تنظیم لایحه در مشهد دارد این است که کاربرد دفاعی دارد و ویژگی دیگر آن این است که لازم نیست متن لایحه حقوقی توسط خود فرد نوشته شود بلکه می‌تواند این متن توسط وکیل خوب در مشهد و یا بهترین وکیل در مشهد تنظیم گردد که برای یافتن این وکلا شما می‌توانید به سامانه هوشمند خدمات حقوقی داپکده تماس بگیرید.

تنظیم لایحه دفاعیه در مشهد

همان‌طور که گفته شد امکان دارد کسی توانایی مالی گرفتن وکیل برای دفاع از او و پرونده او در محکمه را نداشته باشد اما می‌تواند از طریق لایحه حقوقی که یک وکیل خبره تنظیم می‌کند از خود در دادگاه دفاع کند و طریقه دفاعی خوبی در دادرسی برای او خواهد بود.

همان‌طور که از عنوان آن پیداست نوشتن لایحه امری است تخصصی و قاعدتاً افراد شاید به قوانین و مقررات در رابطه با تنظیم یک لایحه در مشهد تسلط نداشته باشند و ازهمین‌رو بهتر است که این لوایح توسط وکیل تنظیم شود چراکه یک لایحه قاعدتاً قسمت‌های مختلفی دارد همانند مقدمه لایحه، متن لایحه، نتیجه لایحه که هر کدام باید تفصیلاً و تصریحا در رابطه با موضوع پرونده در آن توضیح داده شود و همچنین در قالب دفاع از یکی از طرفین پرونده باشد.

نحوه لایحه نویسی در مشهد

همان‌طور که گفته شد لایحه از قسمت‌های مختلفی همچون مقدمه، متن و نتیجه تشکیل شده ، علاوه‌بر آن ظاهر یک لایحه بایستی سامان‌دهی شود و صورت لایحه نشانه‌هایی از شخصیت و جایگاه اجتماعی و نظم ذهنی و ظاهری ارائه‌دهنده آن است و حتی نوع قلم ،سربرگ، کاغذ و حتی فونت و خطی که برای یک لایحه نوشته می‌شود می‌تواند مؤثر در پرونده باشد.

علاوه‌براین لحن یک لایحه باید با احترام باشد و قاضی را در خطاب به ریاست محکمه با احترام قرار دهد و کلمات همچنین باید صحیح و بدون غلط املایی و ایراد نگارشی باشد.

سعی کنید از زبان محاوره‌ای و ساده در نگارش لایحه استفاده کنید و از اقرار پرهیز کنید چون اگر قاضی متوجه اغراق و بزرگ‌نمایی شود توجه آن به لایحه شما کم خواهد شد.

توجه کنیم که لحن لایحه شما دستوری و آمرانه نباشد چرا که بایستی از قاضی درخواست کنید و قاضی حسب تشخیص خود دستور خواهد داد همچنین سعی کنید لایحه مختصر و کوتاه و درعین‌حال مفیدی بنویسید.

از تکرار حرف‌های خود بپرهیزید و آشفتگی برای ذهن قاضی ایجاد نکنید.

اگر لایحه شما در پاسخ به اظهارات طرف مقابل است جواب تمام ابهامات و ایرادات را به‌ترتیب بیان نمایید که اگر قاضی اول لایحه او را خواند با مطالعه لایحه شما به‌ترتیب پاسخ دلایل و دفاعیات شما را دریافت کند.

سعی کنید در متن به مواد قانونی زیاد در لایحه دفاعیه استناد نکنید اما بهتر است جهت تاثیرگذاری بر تصمیم قاضی بعد از هر استدلال دلیل و مستندات قانونی راجع‌به آن را ذکر کنید.

درصورتی‌که پاسخ شما به مدارک موجود در پرونده است با دلایل جدیدی معرفی می‌نمایید تصویر آن را پیوسته لایحه قرار دهید و به رؤیت قاضی بگذارید.

 این برخی نکات در رابطه با لایحه نویسی بود اما نوشتن یک لایحه هنوز هم تخصصی تر است و بهتر است توسط متخصص و وکیل تنظیم شود.

کلام پایانی

همان‌طور که از مطالب فوق دریافتیم نوشتن یک لایحه دفاعی و حقوقی برای محکمه ازجمله تخصص‌هایی است که اگر در آن کمی سهل‌انگاری کنیم امکان است با مشکل مواجه شوید پس اگر شما به‌دنبال وکیل یا فرد متخصصی هستید که لایحه دفاعیه در مشهد برای شما تنظیم کند می‌توانید با کارشناسان سامانه هوشمند خدمات حقوقی داپکده تماس بگیرید تا دراین‌راستا شما را یاری رسانند.

به این مطلب امتیاز دهید
مطالب مرتبط

مقدار پورسانت بنگاه دارها چقدر است؟

بروزرسانی در: 27 اردیبهشت 1403

فرق قرارداد جعاله با قرارداد کارگزاری

بروزرسانی در: 12 اردیبهشت 1403

رضایت نامه پزشکی چیست؟

دسته بندی: حقوقی  مقالات

بروزرسانی در: 25 اردیبهشت 1403

بایدها و نبایدهای قرارداد مشارکت در ساخت

دسته بندی: قراردادها  مقالات

بروزرسانی در: 12 اردیبهشت 1403

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *