داپکده  |  سامانه هوشمند خدمات حقوقی و معرفی وکیل در سراسر کشور

وکیل بیمه در اصفهان

وکیل بیمه در اصفهان

بروزرسانی در:  21 فروردین 1403
دسته بندی: وکیل

وکیل بیمه در اصفهان با پیشرفت تکنولوژی و ایجاد بیمه‌های مختلف برای حمایت از اشخاص در حوادث کارایی بسزایی دارد.

به شخص حقیقی یا حقوقی که بیمه را می‌خرد و متعهد می‌شود که در موعد مقرر براساس قرارداد بیمه نامه حق بیمه را پرداخت نماید را بیمه‌گذار می‌گویند.

شرکتی که براساس شرایط بیمه‌نامه خساراتی را که به اشخاص بیمه‌گذار و ثالث وارد می‌شوند جبران و پرداخت می‌کند.

مورد بیمه هم اموالی است که از بیمه‌گذار که تحت پوشش قرارداد بیمه قرار می‌گیرد، میباشد.

در این مطلب قرار است در مورد وکیل بیمه در اصفهان ، اهداف بیمه، انواع بیمه، دعاوی مربوط به امور بیمه و سایر مسائل مرتبط با بیمه به توضیح و تحلیل بپردازیم.

اگر با مطالعه مطالب این مقاله پاسخ سوال و ابهام خود را نیافتید می‌توانید با کارشناسان ما در سامانه هوشمند خدمات حقوقی داپکده ارتباط برقرار کنید.

انواع بیمه

به گفته وکیل بیمه در اصفهان انواع بیمه عبارتند از :

زندگی-حوادث شخصی- درمانی-آتش‌سوزی- باربری- وسایل نقلیه- مسئولیت مدنی-خطر مقاطعه کاری- پول در صندوق امانت -کارمندان مربوط به استخراج و اکتشافات نفت و غیره-مسئولیت تولیدکنندگان و فروشندگان محصول- مسئولیت مدنی متصدیان حمل‌ و نقل داخلی- مسئولیت مدنی دارندگان ماشین‌ آلات ساختمانی، راه‌سازی، کارگاهی، بیمه کارگری

اهداف بیمه

قاعدتاً بیمه همانند سایر ارگان‌ها و سازمان‌ها اهدافی را به دنبال دارد که اولین آن جبران خسارت‌هایی است که به بیمه‌گذار وارد می‌شود و همچنین درمورد بیمه سرمایه، برای بیمه گذار سرمایه ایجاد می‌کند.

موضوع بیمه

به‌طورکلی بیمه مربوط به بیمه اموال است و بیمه اشخاص که به بیمه اموال شامل هر اموالی است که شخص بیمه‌شده مالک آن است و مربوط به بیمه اشخاص است که سلامت جسمی و روحی یا عمر انسان موضوع عقد است.

از طرفی بیمه خصوصیاتی دارد که ازجمله آن‌ها این است که بیمه یک عقد عهدی می باشد، عقد رضایی و نیاز به تشریفات ندارد به علاوه عقد لازمی است که با فوت و حجر یکی از طرفین زایل نمی‌شود، از طرفی دیگر بیمه مستمر است و مدت زمان بیمه باید تعیین شود.

رویه دعاوی بیمه در دادگاه‌ها

به گفته وکیل بیمه در اصفهان اگر در اجرای قرارداد بیمه به مشکل برخوردیم می‌بایست در دادگاه دعوای حقوقی مطرح کنیم.

البته دعاوی امور بیمه‌ای در مرجع حقوقی دادگاه‌ها یا شورای حل اختلاف براساس مبلغ خواسته بیمه مطرح می گردد. البته فراموش نشود که در دعاوی بیمه جرائم عمدی، دعوا در مراجع کیفری طرح می‌گردد چون بیمه مسؤلیت به دلیل عمدی بودن موضوع، عقد بیمه تلقی نمی‌گردد.

در رابطه با بیمه‌های کارگر که کارفرما بایستی کارگر را بیمه کند و در صورتی که ختلافی در این خصوص به وجود آمده باشد باید در هئیت‌های تشخیص و حل اختلاف در اداره کار اصفهان مورد بررسی قرار بگیرد که این مهم را در ماده ۱۵۷ قانون کار و ماده ۱۳ قانون مسئولیت مدنی اشعار می دارد.

ماده ۱۵۷ قانون کار

هر گونه اختلاف فردی بین کارفرما و کارگر یا کارآموز که ناشی از اجرای این قانون و سایر مقررات کار، قرارداد کارآموزی،‌موافقت‌نامه‌های کارگاهی یا پیمانهای دسته‌جمعی کار باشد، در مرحله اول از طریق سازش مستقیم بین کارفرما و کارگر یا کارآموز و یا نمایندگان آنها در‌شورای اسلامی کار و در صورتی که شورای اسلامی کار در واحدی نباشد، از طریق انجمن صنفی کارگران و یا نماینده قانونی و کارگران و کارفرما حل و‌فصل خواهد شد و در صورت عدم سازش از طریق هیاتهای تشخیص و حل اختلاف به ترتیب آتی رسیدگی و حل و فصل خواهد شد.

ماده ۱۳ مسؤلیت مدنی

کارفرمایان مشمول ماده ۱۲ مکلفند تمام کارگران و کارکنان اداری خود را در مقابل خسارات وارده از ناحیه آنان به اشخاص ثالث بیمه‌ نمایند.

وکیل بیمه در اصفهان و داوری

وکیل بیمه در اصفهان پیشنهاد می‌کند که در قرارداد بیمه می توان برای حل اختلافات آتی و فعلی با بیمه‌گذار و یا شرکت بیمه به داور مراجعه شود و اگر داوری انتخاب شده باشد باید در قرارداد ذکر گردد.

در داوری، داوران دو طرف یک سر داور انتخاب می‌کنند و هیئت سه نفره مسئولیت رسیدگی به اختلاف بیمه‌ای را دارند که اگر طرفین رأی داوری را قبول نکنند رأی داور باید به وسیله مرجع قضایی اجرا شود.

وکیل بیمه در اصفهان به خوبی با مکانیزم دعاوی بیمه ای و اختلافات آن آشناست و می‌تواند کمک بسزایی در حل این پرونده‌ها به افراد و اشخاص درگیر اختلاف بیمه نماید.

قانون در مورد مطالبات خسارات بیمه چه می‌گوید؟

قانون بیمه اجباری مسئولیت مدنی دارندگان وسیله نقلیه زمینی در مقابل شخص ثالث مصوب (۱۳۴۷)

مقررات کیفری قانون بیمه اجباری خسارات وارد شده به شخص ثالث در حوادث ناشی از وسایل نقلیه

ماده پنجاه و نه : اگر حقوق قانونی صندوق از طرف بیمه گر یا نمایندگی آن پرداخت نشود و

درآمدهای صندوق در غیر از موارد تصریح شده قانونی  مصرف شود

و عدم اجرای تکالیف مقرر در ماده (۴۵ ، ۴۶، ۴۸)

این قانون علاوه بر تخلف اداری یا انتظامی دخل و تصرف در وجوه عمومی است.

ماده شصت : اگر  هر نوع بیمه نامه ای که  فروخته میشود

یا عملیات بیمه گری و نمایندگی بدون مجوز قانونی انجام شود

در حکم کلاهبرداری است و مرتکب به مجازات جرم کلاهبرداری محکوم

و علاوه برآن باید خسارت وارده را به زیاندیده یا صندوق به نرخ روز جبران کند.

ماده شصت و یک : هرکس با انجام اعمال متقلبانه مانند صحنه سازی صوری تصادف، تعویض خودرو یا ایجاد خسارت عمدی

وجوهی را بابت خسارت دریافت کند، به حبس تعزیری درجه شش و جزای نقدی معادل دو برابر وجوه دریافتی محکوم میگردد.

شروع به جرم درج شده  در این ماده علاوه بر مجازات مقرر برای شروع به جرم در قانون مجازات اسلامی، مستوجب جزای نقدی درجه پنج است.

ماده شصت و دو : اگر شخص  برخلاف واقع به عنوان راننده وسیله نقلیه مسبب حادثه خود را معرفی کند،

به مجازات حبس درجه هفت محکوم میگردد. راننده نیز چنانچه در این امر تبانی کرده باشد به مجازات مذکور محکوم میشود.

ماده شصت و سه : اگر مسئولیت مسبب حادثه شامل تعهدات بیمه گر باشد جز در مورد ماده پانزده این قانون، مقررات مربوط به نحوه اجرای محکومیتهای محکومیتهای مالی در خصوص وی قابل اجرا نمیباشد.

کلام پایانی

از مطالب و موارد بالا در مورد بیمه اطلاعاتی را جزئاً دریافت کردیم چنانچه اطلاعات بیشتری می‌خواهید به دست آورید می توانید با وکیل بیمه در اصفهان تماس بگیرید و سوالات خود را بپرسید و یا می‌توانید با کارشناسان ما در سامانه هوشمند خدمات حقوقی داپکده ارتباط برقرار کنید و از پاسخ سوال خود مطلع شوید.

به این مطلب امتیاز دهید
مطالب مرتبط

نحوه دفاع در پرونده قذف

دسته بندی: مقالات  کیفری

بروزرسانی در: 20 دی 1402

بهترین راه دفاع در پرونده زنای محصنه

دسته بندی: خانواده  کیفری  مقالات

بروزرسانی در: 20 دی 1402

نحوه دفاع در پرونده تصرف عدوانی از خواهان و خوانده

دسته بندی: مقالات  حقوقی  قوانین

بروزرسانی در: 18 دی 1402

نحوه دفاع در پرونده شرب خمر

دسته بندی: کیفری  مقالات

بروزرسانی در: 26 فروردین 1403