داپکده  |  سامانه هوشمند خدمات حقوقی و معرفی وکیل در سراسر کشور

دعاوی خانواده

خانواده از همان اغاز بشریت و از همان زمانی که خداوند حضرت ادم و حوا را از بهشت خود به زمین راند آغاز شد، بنیان و بنای بشریت که حالا به اوج خود از لحاظ جمعیت رسیده است را خانواده تشکیل می دهد، خانواده ای که اگر نبود انسان هم به این سطح از تکنولوژی نمی رسید و هیچ گاه نمیتوانست به این شکل که پیشرفت کرده خود را به سرانجام برساند، از این رو با گسترش روز افزون و هر چه بیشتر جوامع بشری که با خود مشکلات فراوانی برای انسان به همراه خود آورده است دولت ها تلاش کرده اند که با به وجود آورده متخصصین امر وکالت و مشکلات مربوط به امور خانواده، هر چه بیشتر در جهت کاهش این مشکلات مسیر را هموار تر کرده باشند. موضوع خانواده به دلیل وجود پیچ خم های فراوانی که درون خود پنهان کرده است باعث بروز مسائل متقارن و متضاد فراوانی میشود، خانواده دارای دعاوی گوناگونی می باشد که هر کدام از این دعاوی دارای قوانین مختص به خود می باشند، وکلا به عنوان متخصصین در امور مختلف حقوقی همیشه تلاش کره اند با قرار دادن و هموارترین مسیرها در پیشروی موکلین خود، بهترین نتیجه را در امور حقوقی رقم بزنند، دعاوی حقوقی اقسام گوناگونی دارند باید توجه داشته باشید که گروه وکلای داپکده با دارا بودن وکلای باتجربه در زمینه خانواده همیشه بر آن بوده که بهترین نتیجه ممکن را برای موکلین خود به ارمغان آورد، برای درک بهتر دعاوی مربوط به خانواده توضیح مختصری از انواع آن را به شما عزیزان ارائه میدهیم.

درخواست طلاق از طرف زوجه

اصل کلی این است که زن نمی تواند درخواست طلاق نماید. در واقع زن تنها در مواردی می تواند حکم به اجبار شوهر را برای طلاق از دادگاه بگیرد که درخواست وی مستند به این دلایل باشد:
۱- خودداری و عجز شوهر ازپرداخت نفقه<br>
۲- خودداری شوهر از ایفای وظایف زناشویی<br>
۳- در صورتی که دوام زوجیت موجب عسر و حرج زوجه باشد<br>
۴- در صورتی که شرط وکالت در طلاق برای زوجه ضمن عقد نکاح یا عقد لازم دیگری درج شده باشد،باید گفت که در این گونه پرونده ها به دلیل این که بر اساس قانون حق طلاق با مرد می باشد و خانم اگر قصد طلاق داشته باشد باید یکی از شرایط در عقد نامه را اثبات کند به همین دلیل وجود وکیل مجرب در امورد خانواده در کنار خانم بسیار لازم می باشد ، وکلای داپکده با داشتن کادری دلسوز در زمینه ی خانواده ، تلاش کرده است حقوق زنان را به بهترین نحو از اقایان به دست آورد

طلاق توافقی

در صورت اختلاف بین زوجین دادگاه ابتدا به موضوع رسیدگی و پس از ارجاع امر به داوری و در صورت عدم توافق طرفین، طلاق توافقی انجام خواهد داد. حتی اگر طلاق با توافق طرفین نیز باشد رجوع به دادگاه و گرفتن گواهی عدم امکان سازش الزامی است و در هیچ صورت زن و شوهر بی­ دخالت و نظارت دادگاه از هم جدا نمی شوند. در این گونه پرونده ها به دلیل این که زوج و زوجه در اکثر مواقع به دنبال کاهش پروسه طلاق می باشند ، به همین منظور باید وکیل مجرب را در کنار خود به همراه داشته باشند ، گروه حقوقی داپکده به شما می تواند این اطمینان را بدهد که حرفه ای ترین کروه وکلای خانواده را برای شما موکلین عزیز فراهم کند .

اجرت المثل ایام زوجیت

اجرت المثل، اجرت متعارفی است که بدون تعیین از جانب طرفین عقد نسبت به عمل بعد از انجام کار، معین و پرداخت می­شود. وقتی مرد در ایام زناشویی از نیروی کار زن بهره مند می­شود درواقع از نوعی مال استفاده می­کند در نتیجه زن مستحق دریافت اجرت المثل می­شود. در صورت مطالبه زوجه و عدم تصالح قبلی زوجین و عدم وجود شرط مالی، او می تواند دعوای حقوقی اجرت المثل ایام زوجیت را طرح کند.پس باید حتما در این گونه دعاوی از وکیل مختص به این پرونده برای حصول نتیجه اتستفاده کنید .

الزام به تمکین

نشوز عبارت از خروج زوجه از انجام تکالیف واجبی است که قانونگذار بر عهده وی در رابطه با دیگری گذاشته است. اگر زن حاضر به تمکین عام و خاص نسبت به وظایف زناشویی خود و زندگی مشترک نشود و یا به نوع دیگر محل زندگی مشترک را بدون اجازه همسر خود ترک نماید زوج می­تواند در صورت عدم سازش دعوی­الزام­ به تمکین در دادگاه خانواده مطرح کند.

صدور گواهی عدم امکان سازش به درخواست زوج

گواهی عدم امکان سازش گواهی­ای است که، در صورت اختلاف بین زوجین دادگاه ابتدا به موضوع رسیدگی و پس از ارجاع امر به داوری و در صورت عدم توافق طرفین، به صدور آن حکم خواهد داد. حتی اگر طلاق با توافق طرفین نیز باشد رجوع به دادگاه و گرفتن گواهی عدم امکان سازش الزامی است و در هیچ صورت زن و شوهر بی­ دخالت و نظارت دادگاه از هم جدا نمی شوند؛ گروه داپکده تلاش کرده با گرد هم آوری وکلای خاص در زمینه ای خانواده، بکوشد مشکلات خانواده را قبل از ورود به دادگاه حل و فصل کند .

تجویز ازدواج مجدد

قانونگذار با توجه به آیه صریح قرآن که به شرط عدالت به مرد اجازه اختیار چهار همسر را داده، در قانون حمایت خانواده، ازدواج مجدد مرد همسر­دار را منوط به تحقق شروطی نموده است. به موجب این قانون مرد نمی­تواند با داشتن زن، همسر دوم اختیار کند مگر در موارد­ی که قانونگذار برشمرده است. دادگاه با انجام اقدامات ضروری و در صورت امکان تحقیق از زن فعلی و احراز توانایی مالی مرد، و اجرای عدالت (رضایت همسر اول)، اجازه اختیار همسر جدید را خواهد داد.

اهدای جنین

اهدای جنین یعنی واگذاری داوطلبانه و رایگان یک یا چند جنین حاصل از باروری آزمایشگاهی یک زوج سالم به یک زوج نازا. اهدا­کنندگان می‌بایست زن و شوهر بوده و دارای سلامت جسمی و روانی و ضریب هوشی مناسب باشند و به طور داوطلبانه و با رضایت کامل این کار را انجام دهند. اهدا­شوندگان می‌بایست زوجی نابارور و ایرانی باشند که تقاضای مشترک خود را به دادگاه خانواده ارائه کرده­اند. دادگاه در صورت احراز شرایط مجوز دریافت جنین را صادر می‌کند، باید در نظر داشت که با توجه به قوانین در امور انتقال جنین ، ما به شما پیشنهاد می کنیم که بری این که از بروز هر چه بیشتر مشکلات در هر زمینه ای در امور خانواده بهتر است با وکلای خانواده گروه حقوقی داپکده مشورت کنید ، گروه وکلای داپکده به شما این کمک را میکنند که بهترین مسیر ممکن برای رسیدن به هدف خود داشته باشید.